Εδώ ψάχνεις...

SpeedCrunch - Δωρεάν επιστημονικό κομπιουτεράκι

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017


To SpeedCrunch είναι ένα ανοικτού κώδικα και δωρεάν επιστημονικό κομπιουτεράκι με το οποίο μπορείτε να κάνετε πολύπλοκες πράξεις με ακρίβεια. Το αποτέλεσμα της πράξης εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο ενώ μπορείτε να πάρετε συγκεκριμένο τμήμα μια πολύπλοκης πράξης και να δείτε ξεχωριστά το αποτέλεσμα της.

Το πρόγραμμα διαθέτει περισσότερες από 80 έτοιμες συναρτήσεις αλλά μπορείτε να προσθέσετε και τις δικές σας. Ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό του είναι το σύστημα syntax highlighting που σας προσφέρει το πρόγραμμα, δηλαδή να χρωματίζει τις διαφορετικές πράξεις και συναρτήσεις ώστε να είναι πιο ευδιάκριτες.

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο πρόγραμμα, με πολύ ωραίο γραφικό περιβάλλον που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο στα χέρια των ενδιαφερόμενων. 

Για περισσότερες πληροφορίες και screenshots από το πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε από την επίσημη σελίδα. Στο download link που σας δίνουμε, μπορείτε να κατεβάσετε την κανονική έκδοση ενώ υπάρχει και ως Portable, δηλαδή φορητή, χωρίς εγκατάσταση. Εκτός από Windows, υπάρχουν εκδόσεις για Macintosh και Linux Λειτουργικά συστήματα, ενώ γίνεται προσπάθεια μετάφρασης στην ελληνική γλώσσα.

Έκδοση: 0.12
Μέγεθος: 9.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: The SpeedCrunch Developers
Πηγή: speedcrunch.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr