SpeedCrunch - Δωρεάν επιστημονικό κομπιουτεράκι

Δωρεάν επιστημονικό κομπιουτεράκι



Το SpeedCrunch είναι ένα ανοικτού κώδικα και δωρεάν επιστημονικό κομπιουτεράκι με το οποίο μπορείς να κάνεις πολύπλοκες πράξεις με ακρίβεια. Το αποτέλεσμα της πράξης εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο ενώ έχεις τη δυνατότητα να πάρεις συγκεκριμένο τμήμα μια πολύπλοκης πράξης και να δεις ξεχωριστά το αποτέλεσμά της.

Το πρόγραμμα διαθέτει περισσότερες από 80 έτοιμες συναρτήσεις αλλά μπορείς να προσθέσεις και τις δικές σου. Ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό του είναι το σύστημα syntax highlighting που σου προσφέρει το πρόγραμμα, δηλαδή να χρωματίζει τις διαφορετικές πράξεις και συναρτήσεις ώστε να είναι πιο ευδιάκριτες.

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο πρόγραμμα, με πολύ ωραίο γραφικό περιβάλλον που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο στα χέρια των ενδιαφερόμενων. 

Για περισσότερες πληροφορίες και screenshots από το πρόγραμμα, μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη σελίδα. Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, μπορείς να κατεβάσεις την κανονική εγκαταστάσιμη έκδοση ενώ υπάρχει και ως Portable, δηλαδή φορητή, χωρίς εγκατάσταση. Εκτός από Windows, υπάρχουν εκδόσεις για Macintosh και Linux Λειτουργικά συστήματα, ενώ γίνεται προσπάθεια μετάφρασης στην ελληνική γλώσσα.

Έκδοση: 0.12
Μέγεθος: 9.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: The SpeedCrunch Developers
Πηγή: heldercorreia.bitbucket.io/speedcrunch
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram