YouDJ - Γίνε Dj χωρίς να έχεις τραγούδια στον υπολογιστή σου

Δωρεάν εφαρμογή για μίξη τραγουδιών
Σήμερα έχουμε να κάνουμε με μία από τις εξυπνότερες δωρεάν εφαρμογές που έχω συναντήσει μέχρι τώρα και αφορούν τους επίδοξους Dj's και όχι μόνο.
Το YouDJ είναι ένα καταπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να γίνεις DJ με ένα κλικ και να παίζεις την αγαπημένη σου μουσική με μιξαρίσματα χωρίς να εγκαταστήσεις τίποτα στον υπολογιστή σου! Αυτό, διότι διαθέτει εκπληκτική Online έκδοση, και κυρίως μπορείς να παίζεις μουσική χωρίς να έχεις ούτε ένα τραγούδι στον υπολογιστή σου. 

Ναι, καλά διάβασες. Μπαίνοντας στο YouDJ έρχεσαι αντιμέτωπος με μια πανέμορφη εικονική κονσόλα με 2 διαφορετικά Decks. Κάτω από τα Decks βρίσκεται ή υπόλοιπη μαγεία του προγράμματος. Μπορείς να αναζητήσεις οποιοδήποτε τραγούδι χάρη στο ενσωματωμένο εργαλείο αναζήτησης για το Youtube ή να φορτώσεις δικά σου τραγούδια που έχεις αποθηκευμένα στον υπολογιστή σου, και φυσικά, αυτό που λέγαμε, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ενσωματωμένες μουσικές για κάθε περίσταση. 

Στην κυριολεξία, υπάρχουν εκατομμύρια τραγούδια για να παίξεις Σε κάθε τραγούδι που θα εμφανίζεται στην κονσόλα, υπάρχουν δύο κουμπιά Play. Το πρώτο είναι για να τοποθετήσεις το τραγούδι στο αριστερό deck και το δεύτερο στο δεξί deck. Φυσικά, για τους τεμπέληδες της παρέας, υπάρχει και το AutoDJ, που αφήνεις το πρόγραμμα να κάνεις τις αλλαγές μόνο του! 

Τα ωραία δεν σταματούν εδώ αφού υπάρχουν desktop εκδόσεις για όλα τα λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, Mac, Linux, ακόμα και για Chromebook! Φυσικά, δεν λείπουν οι εκδόσεις για κινητές συσκευές όπως Android και iOS.   

 Τέλος, μπορείς να βάλεις στη λίστα με τα αγαπημένα τα τραγούδια που θέλεις και με ένα κλικ να τα ανακαλείς!

Απλά και όμορφα φίλες και φίλοι. Μία σύνδεση στο ίντερνετ, ένα λάπτοπ και ετοιμάσου για πάρτι!


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram