Πως να βάλεις συναρτήσεις του Excel στο Word

Συναρτήσεις του Excel στο Word

Το Word κάνει πολλά πράγματα που δεν γνωρίζεις και ένα από αυτά είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε πίνακες ορισμένες από τις βασικές συναρτήσεις που υπάρχουν στο Excel και να αυτοματοποιήσεις διάφορες πράξεις! Δεν χρειάζεται δηλαδή να φτιάξεις έγγραφο στο Excel εφόσον μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Word για να αυτοματοποιήσεις μια πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό, διαίρεση και άλλα. Λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που δημιουργούμε συναρτήσεις στο Excel.

Φυσικά, δεν έχει την πολυπλοκότητα και την ποσότητα των τύπων και συναρτήσεων που έχει το Excel, αλλά αν θες για βασικά πράγματα που κάνεις στη καθημερινότητά σου και δεν είσαι τίποτα λογιστής, θα σου κάνει δουλειά και με το παραπάνω.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube ο Βασίλης Ταβουλτσίδης, θα δεις που ακριβώς κρύβεται αυτή επιλογή στο Word και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις. Είναι εύκολο και νομίζω θα σου αρέσει.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram