Enpass - Αποθηκεύστε τους κωδικούς σας σε ασφαλές μέρος


Το Enpass είναι μια πολυ-πλατφορμική εφαρμογή για υπολογιστές και κινητά που σκοπό έχει να προστατέψει όλους τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιείτε. Πως το κάνει αυτό; Είναι πολύ απλό. Το πρόγραμμα διαθέτει κρυπτογράφηση υψηλής ισχύς τύπου 256-bit AES, κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούν οι στρατοί για να προστατεύουν τα δεδομένα τους. Αφού ανοίξετε την εφαρμογή θα πρέπει να θυμάστε έναν και μόνο κωδικό, αυτόν της εφαρμογής ώστε να κρύψετε όλους τους υπόλοιπους.

Σημαντικό στοιχείο της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να κάνει log in στις διάφορες ιστοσελίδες που έχει αποθηκευμένες τους κωδικούς τους χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσετε κάτι, πράγμα που μπορεί να σας δώσει χρόνο να αντιμετωπίσετε τυχόν keyloggers.

Το πρόγραμμα διατίθεται ΚΑΙ σε δωρεάν έκδοση για Windows, Macintosh και Linux, ως addon σε όλους τους γνωστούς browsers και σε εφαρμογή για android και iOS κινητές συσκευές, ενώ υπάρχει και Portable έκδοση για να το έχετε πάντα μαζί σας σε ένα στικάκι χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση.

Έκδοση: 
Μέγεθος: 30.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac / Android / iOS
Κατασκευαστής: Sinew Software Systems
Πηγή: enpass.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram