Free Download Manager - Κατέβασε ό,τι θέλεις με οργάνωση και με μεγαλύτερη ταχύτητα


Free Download Manager


Το Free Download Manager (FDM) είναι μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείς να διαχειριστείς τα downloads σου. Λειτουργεί ως αυτόνομο desktop πρόγραμμα στο οποίο τοποθετείς τα links των αρχείων που θέλεις να κατεβάσεις και αυτό αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Σε συνεργασία όμως με το πρόσθετο για browser που διαθέτει (το βρίσκεις μέσα στην εφαρμογή), μπορείς με ένα απλό κλικ στο λινκ να αρχίσει το κατέβασμα.

Εδώ μπορεί να αναρωτηθείς ποια είναι η διαφορά με τον ενσωματωμένο download manager των εκάστοτε browsers που χρησιμοποιείς; Απλά, με το FDM μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τις λήψεις των αρχείων, να τις σταματήσεις και να τις ξεκινήσεις όποτε θέλεις χωρίς να χάσεις τη πρόοδό σου. Επίσης, οι δημιουργοί του προγράμματος αναφέρουν ότι μπορεί να αυξήσει τη ταχύτητα του κατεβάσματος εως και 10 φορές!

Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει ενσωματωμένο εργαλείο για να κατεβάζεις άμεσα βίντεο από το Youtube χωρίς πρόσθετο πρόγραμμα, ενώ έκπληξη αποτελεί ότι μπορείς να κατεβάζεις και αρχεία Torrent. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για το καλύτερο δωρεάν Download Manager που κυκλοφορεί από το 2003 και συνεχώς ανανεώνεται!

Τέλος, να πούμε πως εκτός από Windows, υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις για Mac, Linux και Android λειτουργικά συστήματα. 

Έκδοση: 6.15.0.4140
Μέγεθος: 32.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux / Android
Κατασκευαστής: freedownloadmanager.org
Πηγή: freedownloadmanager.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram