Ο Κατάλογος Εφαρμογών 2017-2018 της NASA, εντελώς δωρεάν για όλους


Όλος ο κατάλογος προγραμμάτων της NASA για το 2017-2018 διατίθεται εντελώς δωρεάν για όλους από το επίσημο site της. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αφού εκατοντάδες λογισμικά, εξειδικευμένα αλλά και ολόκληρες βιβλιοθήκες κώδικα διατίθενται στο κοινό ελεύθερα. Μέχρι και παιχνίδια μπορείτε να βρείτε κατασκευασμένα από την NASA για διαστημικούς σκοπούς.

Πραγματικά, έμεινα με το στόμα ανοικτό βλέποντας αυτή την κίνηση από την Διαστημική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σίγουρα θα κάτσω να ξεψαχνίσω με μεγάλο ενδιαφέρον αυτά τα λογισμικά, μιας και είμαι λάτρης του διαστήματος και της αστρονομίας.
Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο σε PDF που σας αναφέρει όλα αυτά τα προγράμματα αναλυτικά, ενώ με μια επίσκεψη στο επίσημο site της NASA με τα Software, θα δείτε και θα μπορείτε να κατεβάσετε όλη την γκάμα των εφαρμογών, η οποία χωρίζεται σε 15 κατηγορίες, για ευκολότερη αναζήτηση.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: