Εδώ ψάχνεις...

WinUSB - Βάλε όλες τις εκδόσεις των Windows σ' ένα USB φλασάκι, έτοιμες για εγκατάσταση

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017


Με το WinUSB, ένα πολύ χρήσιμο και δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να δημιουργήσετε εκκινήσιμα USB φλασάκια με όλες τις εκδόσεις των Windows. Μέσα στο φλασάκι δηλαδή, μπορείτε να βάλετε Windows 7, Windows 8.1 και Windows 10 και να είναι έτοιμα να εγκατασταθούν σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Αρκεί το USB Φλασάκι σας να έχει αρκετή χωρητικότητα (προτείνεται 16 GB) για να χωρέσει άνετα όλα τα λειτουργικά.

Η διαδικασία δημιουργίας είναι πολύ απλή, κατεβάζετε στον υπολογιστή τα ISO των Windows από την επίσημη ιστοσελίδα της microsoft ή χρησιμοποιώντας τρίτα λογισμικά όπως αυτό εδώ, εκτελείτε το πρόγραμμα και επιλέγετε το φλασάκι που έχετε ήδη τοποθετημένο στη θύρα USB του υπολογιστή σας, στη συνέχεια επιλέγετε τα ISO των Windows και ξεκινάτε την δημιουργία. Το πρόγραμμα έχει κατατοπιστικότατο μενού και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου. Υπόψιν, ότι στην αριστερή στήλη τουπρογράμματος, σας έχει Link για να μεταβείτε απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft ώστε να κατεβάσετε τα ISO των Windows.

Έκδοση: 3.2
Μέγεθος: 2.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: winusb.net
Πηγή: winusb.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr