Alto's Adventure - Δωρεάν ατμοσφαιρικό παιχνίδι για τις android συσκευές σας


Όταν ένα παιχνίδι για φορητές συσκευές έχει συγκεντρώσει 4.5 αστέρια στο google Play Store ανάμεσα από 380.816 ψήφους μέχρι στιγμής, τότε σου κινεί την περιέργεια να δεις περί τίνος πρόκειται. Το Alto's Adventure είναι μια δωρεάν παιχνιδάρα που οι δημιουργοί τους σίγουρα θα πρέπει εκτός από developers να είναι και καλλιτέχνες! Μπορεί να συγκαταλέγεται στην κατηγορία των Runner Games, αλλά σίγουρα είναι το καλύτερο στο είδος του.

Στο παιχνίδι λοιπόν έχεις στην κατοχή σου ένα snowboard όπου κατεβαίνεις βουνοπλαγιές, διασχίζεις χωριά, όμορφα δάση με ένα ατμοσφαιρικό background το οποίο εναλλάσσεται από μέρα σε νύχτα και μια μουσική υπόκρουση άλλο πράμα!

Διασχίζοντας λοιπόν αυτά τα όμορφα μέρη, πρέπει να προσπαθήσεις να αποκτήσεις όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους συλλέγοντας νομίσματα με διάφορους τρόπους όπως να κάνεις «grind» στα υψώματα με το σανίδι σου, από τα Λάμας που συναντάς στο δρόμο και πρέπει να τα πετύχεις, αλλά μπορείς να μαζέψεις νομίσματα που είναι διάσπαρτα στο δρόμο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δες το παρακάτω βίντεο, και στη συνέχεια κατέβασε το παιχνίδι από το download link που ακολουθεί.




Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε το παιχνίδι μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.3.7
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω
Κατασκευαστής: Noodlecake Studios Inc
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: