AutoDraw - Δωρεάν πρόγραμμα ζωγραφικής με τεχνητή νοημοσύνη από την Google

AutoDraw - Δωρεάν πρόγραμμα ζωγραφικής με τεχνητή νοημοσύνη από τη Google


Το AutoDraw είναι μια δωρεάν και online εφαρμογή ζωγραφικής, όπου η δημιουργός της η Google, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μαντέψει τι πρόκειται να ζωγραφίσεις από τις πρώτες κιόλας πινελιές. Σου προτείνει άμεσα κάποια σχέδια στο πάνω μέρος του προγράμματος και όταν αποφασίσεις ποιο θέλεις, αυτόματα η πρόχειρη ζωγραφιά σου μετατρέπεται στο έτοιμο σχέδιο της Google.

Μια διασκεδαστική εφαρμογή για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα ή παρέα με τους μικρούς μας φίλους. Αν πάλι δεν θέλεις να σου προτείνει σχέδια η τεχνητή νοημοσύνη της Google, απλά επιλέγεις τον χειροκίνητο σχεδιασμό χωρίς βοήθειες, διότι φυσικά έχεις το ταλέντο μέσα σου! 

Επίσης, διαθέτει βασικές λειτουργίες ζωγραφικής, όπως να ρυθμίσεις το πάχος του πινέλου που ζωγραφίζεις, διάφορους χρωματισμούς, αυτόματα σχήματα, μπορείς να γράψεις κείμενο, να κάνεις fill (γέμισμα) με χρώμα στα σχέδια σου και το αποτέλεσμα μπορεί να σωθεί σε PNG μορφή εικόνας.

Στο Download link που ακολουθεί, θα μεταφερθείς απευθείας στην online εφαρμογή, που μπορείς άμεσα να αρχίσεις να σχεδιάζεις χωρίς καμιά εγγραφή! Είναι απολύτως δωρεάν!

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Όλα (πρόκειται για online εφαρμογή)
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: autodraw.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέaα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram