Ektelion's Corner: Από τα καλύτερα Ελληνικά κανάλια για Reviews Retro παιχνιδιών και όχι μόνο


Ο Κώστας Κωνσταντίνου ή αλλιώς ektelion, είναι ο δημιουργός του Ektelion's Corner, ενός καναλιού στο youtube που πραγματεύεται reviews παιχνιδιών, με έμφαση θα έλεγα στα Retro παιχνίδια όπως τo Shinobi, Toki, Shadow of The Beast κ.α. ενώ τον βλέπουμε, με μικρότερη συχνότητα, και σε παρουσιάσεις πιο σύγχρονων παιχνιδιών.

Αυτή την στιγμή στο κανάλι του έχει ανεβάσει 10 reviews νέων τίτλων, 25 Retro Reviews ενώ ξεκίνησε και μια νέα σειρά επεισοδίων με τίτλο «Backlog», όπου μέχρι τώρα έχει ανεβάσει 4 επεισόδια.


Ο Κώστας Κωνσταντίνου

Εκτός από το κανάλι του στο Youtube, υπάρχει και ιστοσελίδα με τον ομώνυμο τίτλο ektelion.gr, όπου εκεί θα μπορείτε να διαβάσετε όλα τα reviews από τα βίντεο που ανεβάζει στο Youtube και πολλά άλλα άρθρα του που έγραψε όντας συντάκτης για πολλά χρόνια στο byteme.gr. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω για τον Κωνσταντίνο, είναι ο εξαιρετικός και αφηγηματικός τρόπος που τον διακατέχει όταν κάνει τις παρουσιάσεις, το εκπληκτικό και μοναδικό του χιούμορ σε όλα τα Reviews. Δεν υπάρχει στιγμή που να μην χαμογέλασα ή και να «έκλαψα» από τα γέλια βλέποντας κάποιο βίντεό του. Πρόκειται για ένα μικρό διαμαντάκι στο Ελληνικό Youtube. αξίζει της προσοχής σας και σας προτρέπω να κάνετε Subscribe στο κανάλι του.

►► To κανάλι Ektelion's Corner στο Youtube
►► Η ιστοσελίδα Ektelion
►► H σελίδα Ektelion's Corner στο Facebook

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: