Glest και MegaGlest - Δύο εκπληκτικά παιχνίδια στρατηγικής


Το Glest είναι ένα δωρεάν 3D παιχνίδι στρατηγικής. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 φυλές, τους Tech που αποτελούνται από πολεμιστές και μηχανικές οντότητες, και τους Magic που όπως λέει και το όνομα είναι μάγοι και κάποια τέρατα.  Το παιχνίδι σας παρέχει την δυνατότητα να παίξετε και online.

Το MegaGlest είναι η συνέχεια του Glest, ένα RTS (Real Time Strategy) παιχνίδι όπου μπορείτε να επιλέξετε στρατό από επτά διαφορετικές φυλές. Οι Tech και Magic παραμένουν όπως το Glest αλλά προστέθηκαν και οι Αιγύπτιοι, Ινδιάνοι, Νορβηγοί, Πέρσες και Ρωμαίοι. Το MegaGlest λαμβάνει χώρα  σε χάρτη διαφόρων μεγεθών με μεγάλες εκτάσεις και πεδιάδες, με ποικιλία χαρακτηριστικών εδάφους όπως ποτάμια, βουνά θάλασσες και γκρεμούς. Στο παιχνίδι καλείστε να φτιάξετε οικισμούς, να βρείτε πόρους (τρόφιμα, χρυσό, πέτρα και ξύλο), να εκπαιδεύσετε μονάδες του στρατού ώστε να εξερευνήσετε αχαρτογράφητα μέρη και να πολεμήσετε τους εχθρούς.  Το παιχνίδι παίζεται online ή και Offline και σας προτρέπουμε να δείτε το επίσημο Wiki για να πάρετε την απαραίτητη εκπαίδευση πριν αρχίσετε.

Στο πρώτο Download link που σας δίνουμε θα μπορέσετε να κατεβάσετε το πρώτο παιχνίδι (Glest) ενώ στο δεύτερο, τη συνέχεια αυτού, το Mega lest.
Καλή διασκέδαση!

Έκδοση: 3.2.2 (Glest) - 3.13.0 (MegaGlest)
Μέγεθος: 53.3 MB (Glest) - 246 MB (MegaGlest)
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Glest
Πηγή: glest.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης