Εδώ ψάχνεις...

KeyScrambler - Γλιτώστε από Keyloggers και τα χρήματά σας

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017


Πολλοί από εμάς πλέον έχουμε διαδικτυακή παρουσία με αγορές μέσω e-banking αλλά και se διάφορες υπηρεσίες που υπάρχουν δραστηριότητες με χρήματα, όπως λογαριασμοί στο Paypal κτλ. Μπορεί η τράπεζά σας να διαθέτει όλα τα εφόδια για να μην υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας αλλά τις δικές μας ενέργειες στο διαδίκτυο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και να προστατέψει. Έτσι λοιπόν, αν δεν προσέχουμε που «πατάμε» στο διαδίκτυο, πολύ πιθανόν να μολυνθεί ο υπολογιστής μας με κάποιο Keylogger.

Τα Keyloggers είναι επικίνδυνα προγράμματα τα οποία καταγράφουν ότι πληκτρολογούμε στους browsers και το αποτέλεσμα συλλέγεται από επιτήδειους Hackers. Πράγμα που σημαίνει ότι οι κωδικοί μας σε διάφορες υπηρεσίες αλλά και σε τράπεζες μπορούν να αλλιευθούν. Με ένα καλό και ενημερωμένο Antivirus αλλά και μ' ένα Antispyware μπορούμε να προστατευτούμε αρκετά καλά. Τι θα λέγατε για ακόμα μία προστασία που ειδικεύετε στους keyloggers;

To KeyScrabler, στη δωρεάν του έκδοση, κρυπτογραφεί ότι πληκτρολογούμε στους browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge κτλ), με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να υποκλαπούν οι κωδικοί. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να κατεβάσετε την εν λόγω εφαρμογή.

Έκδοση: 3.11
Μέγεθος: 1.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: qfxsoftware.com
Πηγή: qfxsoftware.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr