KeyScrambler - Γλίτωσε από Keyloggers και τα χρήματά σου

KeyScrabler - Δωρεάν προστασία από Keyloggers


Πολλοί από εμάς πλέον έχουμε διαδικτυακή παρουσία με αγορές μέσω e-banking αλλά και με διάφορες υπηρεσίες που υπάρχουν δραστηριότητες με χρήματα, όπως λογαριασμοί στο Paypal κτλ. Μπορεί η τράπεζά σου να διαθέτει όλα τα εφόδια για να μην υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας αλλά τις δικές μας ενέργειες στο διαδίκτυο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και να προστατέψει. Έτσι λοιπόν, αν δεν προσέχουμε που «πατάμε» στο διαδίκτυο, πολύ πιθανόν να μολυνθεί ο υπολογιστής μας με κάποιο Keylogger.

Τα Keyloggers είναι επικίνδυνα προγράμματα τα οποία καταγράφουν ότι πληκτρολογούμε στους browsers και το αποτέλεσμα είναι συλλέγονται από επιτήδειους Hackers. Αυτό σημαίνει ότι οι κωδικοί μας σε διάφορες υπηρεσίες αλλά και σε τράπεζες μπορούν να αλλιευθούν, και συνήθωε αυτό γίνειται με δικό μας στραβοπάτημα.  

Με ένα καλό και ενημερωμένο Antivirus αλλά και μ' ένα Antispyware μπορούμε να προστατευτούμε αρκετά καλά. Τι θα έλεγες για ακόμα μία προστασία που ειδικεύεται στους keyloggers;

Ο λόγος για το KeyScrabler, το οποίο στη δωρεάν του έκδοση, κρυπτογραφεί ό,τι πληκτρολογούμε στους browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge κτλ), με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να υποκλαπούν οι κωδικοί. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να κατεβάσεις την εν λόγω εφαρμογή.

Έκδοση: 3.17
Μέγεθος: 1.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: qfxsoftware.com
Πηγή: qfxsoftware.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal