Line Defense - Εθιστικό και δωρεάν παιχνίδι ελληνικής δημιουργίας που θυμίζει το Missile Command


Τo «Line Defense» της ελληνικής εταιρείας «Legal Radiation» είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για Android και iOS συσκευές που θυμίζει παλιά «ουφάδικα» arcade games. Εμπνευσμένο από παιχνίδια όπως το Missile Command και το Arkanoid, προσαρμόζει τα κλασσικά στοιχεία των retro παιχνιδιών στις σύγχρονες δυνατότητες των οθονών αφής.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να προστατέψετε μεγάλες πρωτεύουσες του πλανήτη από εξωγήινη εισβολή μόνο με το δάκτυλό σας στην οθόνη τραβώντας γραμμές άμυνας. Οι πρωτεύουσες που καλείστε να προστατέψετε είναι: Νέα Υόρκη, Μόσχα, Πεκίνο, Λονδίνο, Παρίσι, Αθήνα, Ντουμπάι.


Τρόπος Παιχνιδιού:
Όλος ο χειρισμός επικεντρώνεται στις γραμμές που δημιουργεί ο παίκτης σύροντας το δάχτυλό του στην οθόνη. Η γραμμή καταστρέφει πυραύλους, εξοστρακίζει ρουκέτες πίσω στον εχθρό, απενεργοποιεί βόμβες, συλλέγει κρυστάλλους και αναβαθμίζεται. Εκτός από τις κεντρικές αποστολές, το παιχνίδι προσφέρει Mini Games προσθέτοντας έξτρα διασκέδαση και χρόνο ενασχόλησης μαζί του.

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε το παιχνίδι μέσω των QR codes:


Android                                           iOS

Έκδοση: 2.1.0
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω / iOS 8.1 και άνω
Κατασκευαστής: Legal Radiation
Πηγή: line-defense.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: