Εδώ ψάχνεις...

Mem Reduct - Δες άμεσα την κατανάλωση της μνήμης RAM του υπολογιστή σου

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017


Το Mem Reduct είναι μια δωρεάν και λιλιπούτεια εφαρμογή που σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο πόση μνήμη RAM καταναλώνει ο υπολογιστής σου. Το σημαντικό σε αυτή την εφαρμογή είναι ότι υπάρχει επιλογή με ένα κλικ να καθαρίσεις την μνήμη (Clean memory) και να απελευθερωθεί μεγάλο ποσοστό από αυτήν, «ανακουφίζοντας» έτσι τον υπολογιστή σου και γλυτώνοντας τον από πιθανά κρασαρίσματα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή να ορίσεις εσύ αυτόματα τον καθαρισμό της μνήμης RAM, ανάλογα το ποσοστό δέσμευσης που έχει εκείνη την στιγμή. Από προεπιλογή, το πρόγραμμα το έχει στο 90%, δηλαδή αν φτάσει στο 90% η χρήση της μνήμης RAM, τότε θα γίνει αυτόματα η απελευθέρωση μνήμης.

Το πρόγραμμα, αφού εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, «κάθεται» διακριτικά στην system tray, στην κάτω μπάρα της επιφάνειας εργασίας και δίπλα στο ρολόι, όπου σας δείχνει άμεσα το νούμερο (%) της μνήμης RAM που χρησιμοποιεί. Απαραίτητο και ελαφρύ πρόγραμμα για τον υπολογιστή σας. Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην σελίδα της εφαρμογής όπου μπορείτε να κατεβάσετε το εκτελέσιμο αρχείο (.exe) ή την portable έκδοση (.zip) του προγράμματος, δηλαδή την έκδοση που δεν χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση στον υπολογιστή.

Έκδοση: 3.2
Μέγεθος: 321 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Henry ++
Πηγή: henrypp.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα