«Τρομακτικές Ιστορίες» - Πάρε την παρέα σου και εξιστόρησε την πιο τρομακτική ιστορία


Αν σας ενδιαφέρουν οι ιστορίες τρόμου, το μυστήριο και τα ανεξήγητα φαινόμενα, σας προτείνω τις «Τρομακτικές Ιστορίες», μια δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές από την Ithaca Apps, η οποία συγκεντρώνει πάνω από 1000 Ελληνικές ιστορίες τρόμου, μυστηρίου και φαντασίας, αλιευμένες από διάφορα Ελληνικά blogs και ανθρώπους που τις έζησαν ή άκουσαν να τις εξιστορούν οι πατεράδες τους αλλά και διάφοροι μύθοι που κυκλοφορούν ανά περιοχή κτλ.

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα κατηγοριών ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε τις ιστορίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και αυτές είναι: Τρόμου, Ιστορίες φίλων, φαντάσματα, στοιχειωμένα σπίτια, Αστικοί μύθοι, όνειρα-μόρα, ζώα, πνεύματα, θάνατος, μακάβρια, νεκροταφεία, σχολικά, τρελοί, μωρά και διάφορα.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε ιστορία στα αγαπημένα ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε όταν το θελήσετε, διαθέτει φόρμα αναζήτησης με λέξεις κλειδιά και τέλος δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να μπορέσετε να διαβάσετε τις ιστορίες.


Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:

Έκδοση: 0.86
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Ithaca Apps
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: