[How to]: Ανέβασε φωτογραφίες στο instagram από τον υπολογιστή σου

ανέβάζουμε φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή μας

Όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί μονόδρομο η χρήση smartphone για να χρησιμοποιήσουμε όλες τις λειτουργίες του Instagram απρόσκοπτα. Αν και παλιότερα παρουσιάσαμε μια εφαρμογή με ην οποία μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες στο instagram από τον υπολογιστή μας, σήμερα θα δούμε μια πιο εύκολη μέθοδο, χωρίς την ανάγκη κάποιου τρίτου προγράμματος.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο instagram από PC με την κατάλληλη εφαρμογή για Windows, όπως και να κάνουμε login στο instagram κατευθείαν από τον browser του υπολογιστή μας. Δυστυχώς όμως, με αυτόν τον τρόπο δεν επιτρέπεται το ανέβασμα (upload) των φωτογραφιών στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και περιοριζόμαστε να κάνουμε μόνο νέους φίλους ή να σχολιάζουμε. Αυτά παλιά, αγαπητό instagram, διότι ανακαλύψαμε ένα tip που μπορείς να ανεβάσεις περιεχόμενο από τον υπολογιστή σου στο instagram. Απλά απαιτεί να έχεις Google Chrome για να το κάνεις αυτό, δεν το δοκίμασα στο Firefox, αλλά σίγουρα κάτι θα υπάρχει και για εκεί.

Τα βήματα:

  • Αρχικά θα μπούμε στον λογαριασμό μας στο instagram μέσω του Google Chrome. 
  • Πατάμε το πλήκτρο F12 και θα μας εμφανίσει στη μισή σελίδα τον κώδικα του instagram και στην άλλη μισή το κανονικό instagram.
Εικόνα 1


  • Παρατηρήστε την πρώτη φωτογραφία (εικόνα 1), που δείχνει το κόκκινο βελάκι που προσθέσαμε. Αφού πατήσουμε το εικονίδιο με το σχήμα που φαίνεται σαν «κινητό», θα δούμε ότι το κανονικό instagram εμφανίζεται σαν να το βλέπουμε από smartphone.
Εικόνα 2


  • Αμέσως βλέπουμε το εικονίδιο του «σταυρού» ή του «συν» (Εικόνα 2), όπου μας επιτρέπει πλέον να ανεβάσουμε φωτογραφίες! Αν δεν το βλέπετε ακόμα, κάντε μια ανανέωση τη σελίδα. Εύκολο; Δοκιμάστε το και πείτε μας αποτελέσματα!


σ.σ: Φυσικά, αν θέλουμε να επαναφέρουμε την αρχική κατάσταση του instagram, απλά κάνουμε κλικ πάλι στο σχήμα που φαίνεται σαν κινητό.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram