Εδώ ψάχνεις...

[How to]: Τι κάνεις αν χάσεις τον κωδικό στο Facebook

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017


Το ίδιο το Facebook μας δίνει την δυνατότητα να ξανασυνδεθούμε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σε περίπτωση που ξεχάσουμε τον κωδικό μας. Θα πρέπει όμως να έχετε προνοήσει και γιαυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας το πούμε.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε φίλους με τους οποίους θα μπορείτε να επικοινωνήσετε σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook. Θα χρειαστείτε 3 εως 5 φίλους.

Για να επιλέξετε τους φίλους με τους οποίους θα μπορείτε να επικοινωνήσετε αν δεν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας,πρέπει να:

  • Πατήστε Ρυθμίσεις λογαριασμού 
  • Πατήστε Ασφάλεια και σύνδεση
  • Πατήστε Επιλέξτε 3 έως 5 φίλους για να επικοινωνήσετε μαζί τους αν χάσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας
  • Πατήστε Επιλέξτε φίλους για να ξεκινήσετε

Δείτε τα παρακάτω Screenshots:

Επιλέξτε 3 έως 5 καλούς φίλους, με τους οποίους γνωρίζετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα. Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, το Facebok θα δώσει σε καθέναν από τους φίλους που έχετε επιλέξει, ένα συγκεκριμένο τμήμα ενός κωδικού ασφαλείας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας και να τους ζητήσετε το αντίστοιχο τμήμα του κωδικού, προκειμένου να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Σημαντικό: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό για να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας. Μόνο εσείς μπορείτε να συνδεθείτε με τον κωδικό, οι φίλοι σας δεν μπορούν.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr