[How to]: Τι κάνεις αν χάσεις τον κωδικό σου στο Facebook

επαναφορά του κωδικού στο Facebook


Το ίδιο το Facebook μάς δίνει τη δυνατότητα να ξανασυνδεθούμε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σε περίπτωση που ξεχάσουμε τον κωδικό μας. Οπότε μην τρελαίνεσαι, πάρε μια βαθιά ανάσα και ακολούθησε την παρακάτω εύκολη διαδικασία. Τα βήματα είναι απλά και το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε στην αρχική σελίδα του Facebook και να πατήσουμε στην επιλογή «Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;» Δες την εικόνα παρακάτω: 



Στην επόμενη καρτέλα, θα δεις ότι σου ζητάει να πληκτρολογήσεις το email σου, (αυτό που χρησιμοποιείς στο Facebook), ή να πληκτρολογήσεις τον αριθμό του κινητού σου. Εμείς, επιλέξαμε για τις ανάγκες του οδηγού, να γράψουμε το email μας. Δες την εικόνα παρακάτω: 

Πως επαναφέρω τον κωδικό στο Facebook


Αφού πληκτρολογήσαμε το email μας και πατήσουμε στο κουμπί «Αναζήτηση», το Facebook κάνει αναζήτηση στη βάση δεδομένων του για να διαπιστώσει την εγκυρότητα του email που του δώσαμε.

Αφού βρει το email μας, τότε θα επιλέξουμε από την επόμενη καρτέλα να μας αποσταλεί ο κωδικός στο προσωπικό μας email. Δεν την εικόνα παρακάτω:

Πως επαναφέρω τον κωδικό στο Facebook


Στη συνέχεια, ανοίγουμε το email μας και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που μας έστειλε το Facebook για να επαναφέρουμε τον κωδικό μας. Τόσο εύκολο, τόσο απλό! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal