[How to:] Εύκολη εύρεση WiFi κωδικών

Βρες κωδικούς WiFi


Χωρίς καμία εγκατάσταση προγράμματος μπορούμε εύκολα και γρήγορα να εμφανίσουμε τους κωδικούς WiFi όλως των δικτύων που έχουμε συνδεθεί από τον υπολογιστή μας. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι έναν υπολογιστή αξίας 2300 ευρώ! Φυσικά και σου κάνω πλάκα, αν δεν σου αρέσει, δεν φταίω εγώ αλλά η αίσθηση του χιούμορ σου. 

Λοιπόν, θα χρησιμοποιήσουμε το command prompt, ή CMD ή γραμμή εντολών και θα το τρέξουμε ως διαχειριστές. Πως θα το κάνουμε αυτό; Δεξί κλικ στο εικονίδιο των windows της επιφάνειας εργασίας μας και επιλέγουμε «Γραμμή εντολών (Διαχειριστής)»




Στη συνέχεια πληκτρολογούμε την εντολή: netsh wlan show profile για να μας εμφανίσει όλα τα δίκτυα στα οποία έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν. Όπως βλέπεις στην παρακάτω εικόνα, εγώ συνδέθηκα σε 3 διαφορετικά δίκτυα. Σιγά μην σου δείξω τα ονόματα.. Δεν σφάξανε :)



Αφού δούμε τα ονόματα των δικτύων, ήρθε η ώρα να επιλέξουμε σε ποιο από τα δίκτυα θέλουμε να δούμε τον κωδικό. Για παράδειγμα, ένα δίκτυο ονομάζεται dwrean.net. Η επόμενη εντολή που θα γράψουμε είναι: netsh wlan show profile dwrean.net key=clear.

Εσύ, όπου «dwrean.net», βάλε το δίκτυο που θέλεις. Αφού πατήσουμε το πλήκτρο enter θα μας εμφανίσει μια σειρά από πληροφορίες του συγκεκριμένου δικτύου. Αν προσέξεις καλύτερα, στην επιλογή του «Security Settings» και στο «Key Content» φαίνεται ο κωδικός του WiFi δικτύου. σιγά μη σου δείξω και τον κωδικό!


Τόσο απλά, τόσο αληθινά. Με την ίδια διαδικασία μπορείς να δεις για όλα τα υπόλοιπα δίκτυα που εμφανίσες με την προηγούμενη εντολή.  Τώρα, θα είσαι σε θέση να το «παίξεις» Hacker στους φίλους σου. Καλή επιτυχία.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram