Μάθε δωρεάν Σουηδικά από το σπίτι σου

Δωρεάν μαθήματα Σουηδικών

Στις μέρες μας, η εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσω διαδικτύου δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες ή εφαρμογές για κινητά με τις οποίες μπορούμε να μάθουμε κάποια ξένη γλώσσα χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ. Σε αυτό το άρθρο θα σου παρουσιάσω μία ιστοσελίδα με και ένα βίντεο στο Youtube, με τα οποία μπορείς να μάθεις Σουηδικά, γρήγορα και δωρεάν.

Μέσω της ιστοσελίδα Lingohut, μπορείς ν' αρχίσεις το μάθημα στα Σουηδικά μέσα από 125 σύγχρονα μαθήματα για κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, μπορείς να ξεκινήσεις το μάθημα «Γνωρίζοντας κάποιον», μέσω του οποίου θα διδαχθείς τις βασικές λέξεις και προτάσεις κατά τη διάρκεια μιας γνωριμίας. Επίσης, για κάθε μάθημα, υπάρχουν επιπλέον τεστ με παιχνίδια, όπως «Κάρτες Εκμάθησης», «Τρίλιζα», «Αντιστοίχηση», «Μάντεψε», «Άκου και διάλεξε». Με αυτό τον τρόπο, το μάθημα γίνεται διασκεδαστικό και μαθαίνεις πιο εύκολα. 

Η δεύτερη πρόταση για σήμερα, είναι ένα χορταστικό βίντεο διάρκειας εξήμισι ωρών περίπου από το κανάλι στο Youtube  με τίτλο  «Learn 50 languages». Στο συγκεκριμένο βίντεο, όλοι οι διάλογοι και οι προτάσεις εκφωνούνται από φυσικούς ομιλητές. Οι ενότητες έχουν ξεκάθαρες δομές και είναι ένας καλός δρόμος για να πετύχεις τον στόχο σου. Αρχικά μαθαίνεις τη βασική δομή της γλώσσας, ενώ παραδείγματα διαλόγων σε βοηθούν να εκφραστείς στη συγκεκριμένη ξένη γλώσσα.  

• Ακολούθησε το σύνδεσμο για την ιστοσελίδα ► Lingohut - 125 δωρεάν μαθήματα Σουηδικής γλώσσας
• Ακολούθησε το σύνδεσμο για το βίντεο ► Εξήμισι ώρες διάλογοι και προτάσεις στα Σουηδικά

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram