4 δωρεάν Μυθιστορήματα για να διαβάσετε το καλοκαίρι


Ο Νικόλας Τσάμης είναι ένα εξαίρετος συγγραφέας ο οποίος έχει γράψει μέχρι τώρα 4 υπέροχα μυθιστορήματα και τα έχουμε παρουσιάσει στο Site μας. O Γάντζος, Ο Μπάντυ, ο Συντονιστής και το Give Or Die είναι μυθιστορήματα που διαβάζονται απνευστί και είναι ότι πρέπει για το φετινό καλοκαίρι. Τα κατεβάζετε στην ταμπλέτα ή το Laptop σας εντελώς δωρεάν και είστε έτοιμοι για διάβασμα!

Αυτά βέβαια για τις ηλεκτρονικές βερσιόν και αν θέλετε να τα αποκτήσετε σε έντυπη μορφή, τώρα είναι η ευκαιρία σας, διότι στα πλαίσια του νέου Website του συγγραφέα, για όλο τον Ιούλιο μπορείτε να τα αποκτήσετε στην μισή τιμή!

Ο Νικόλας Τσάμης στο εισαγωγικό μήνυμα για τα δωρεάν e-books αναφέρει:
Το βιβλίο είναι ένα από τα πολλά που βρέθηκαν εξαρχής στο στόχαστρο της κρίσης. Το να σταματήσουμε να διαβάζουμε και να γράφουμε δεν είναι η λύση. Αντίθετα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε την αγάπη μας για το βιβλίο ζωντανή. Από σήμερα λοιπόν όλα τα μυθιστορήματά μου θα διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ στην ηλεκτρονική τους μορφή. Το μόνο που ζητάω από εσάς είναι να τα προωθήσετε, αφού τα διαβάσετε και σας αρέσουν, σε φίλες, φίλους που τους αρέσουν αυτού του είδους τα μυθιστορήματα.
Η παρακάτω λίστα είναι και τα 4 μυθιστορήματα που φιλοξενήσαμε στο site μας και αναφέρονται με χρονολογική σειρά. Κάνοντας κλικ επάνω τους, θα μεταφερθείτε στο αντίστοιχο άρθρο για να κατεβάσετε τα βιβλίαΣυντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: