Microsoft Excel: Φτιάξε αυτοματισμούς από πολλά φύλλα εργασίας

Φτιάχνουμε αυτοματισμούς στο excel


Όλοι γνωρίζουμε ότι στο Excel μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά φύλλα εργασίας μέσα σε ένα βιβλίο εργασίας. Όταν θέλουμε να κάνουμε διάφορους υπολογισμούς σε όλα αυτά τα φύλλα εργασίας θα πρέπει να συνδέσουμε όλα τα φύλλα μαζί σε ένα τελευταίο όπου θα κάνουμε το συνολικό άθροισμα. 

Στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε ο Βασίλης Ταβουλτσίδης στο κανάλι του στο Youtube, μας δείχνει ένα παράδειγμα για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο συνδέουμε τα φύλλα εργασίας με τα δεδομένα τους σε ένα καινούργιο φύλλο. Παρακολουθήστε το βίντεο:




To παραπάνω Excel-tip είναι σημαντικό για όσους θέλουν να αυτοματοποιήσουν ακόμα περισσότερο τις εργασίες τους στο Excel και να αξιοποιήσουν μία από τις δυνατότητες αυτού του εκπληκτικού εργαλείο. Διότι το Excel, γιαυτό το σκοπό υπάρχει, για τους αυυτοματισμούς σε πολύπλοκες πράξεις, και είναι κρίμα να μην γνωρίζεις το εργαλείο που έχεις στα χέρια. σου. Ελπίζουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια κόλπα για το excel όπωε και για άλλα προγράμματα του Microsoft Office.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram