Skyline webcams: Ζωντανές Web Κάμερες από Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Ζωντανές κάμερες απ' όλο τον κόσμο

Το Skyline webcams είναι μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που συγκεντρώνει διάφορα μέρη απ' όλο τον κόσμο στα οποία έχουν στηθεί κάμερες της συγκεκριμένης εταιρίας (Skyline) και εκπέμπουν δημόσια και ζωντανά όλο το 24ωρο. Είναι εντυπωσιακή η ποιότητα της εικόνας, καθότι πρόκειται για HD κάμερες και δεν θα δεις καθόλου κολλήματα κατά την διάρκεια της παρακολούθησης. 

Η σελίδα είναι πλήρως εξελληνισμένη και με κατηγορίες Web καμερών όπως: Παραλίες, Πόλεις, Τοπία και Αθλητισμός. Επίσης, θα δείτε κατηγοριοποιημένες τις κάμερες ανά χώρα όπου ανάμεσά τους βρίσκεται και η Ελλάδα με αρκετές HD κάμερες στημένες σε διάφορες περιοχές της χώρας μας. 

Έχουμε «στήσει» και το δικό μας άρθρο που συγκεντρώνουμε όλες τις Ελληνικές κάμερες που εκπέμπουν ζωντανά.

Για παράδειγμα, μαγευτική είναι η Θέα της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη από στημένη κάμερα στο επιβλητικό ξενοδοχείο Electra Palace. Εκατοντάδες είναι οι κάμερες και όρεξη να έχετε να βλέπετε σε ζωντανή μετάδοση όμορφα τοπία απ' όλο τον κόσμο!

Επισκεφτείτε την σελίδα ακολουθώντας τον σύνδεσμο ► Skyline webcams

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram