Snapseed - Δωρεάν εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών από την Google

Snapseed - Δωρεάν εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών από την Google

Όταν η Google βάζει το χεράκι της κάπου, σίγουρα πρόκειται για κάτι ποιοτικό. Δύσκολα θα δημοσιεύσει κάτι το οποίο δεν έχει περάσει από «χίλια κύματα». Έτσι και με το Snapseed, μια δωρεάν εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών που είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές.

Περιέχει 29 διαφορετικά φίλτρα και εργαλεία για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, έτοιμα σε δευτερόλεπτα. Μιλάμε για επαγγελματικού επιπέδου εργαλεία που θα ζήλευε και ένας έμπειρος του είδους. Ένα σου λέω μόνο, εκτός από τα εκπληκτικά φίλτρα διαθέτει και εργαλείο αφαίρεσης περιττών (για εσάς) αντικειμένων ή και ανθρώπων από τις φωτογραφίες σου. 

Τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, το Snapseed έχει κατεβεί πάνω από 100 εκατομμύρια φορές μόνο στις Android συσκευές. Η βαθμολογία στο Google Play Store είναι σε υψηλά επίπεδα της τάξεως των 4.5/5 αστεριών. Κοντεύει την τελειότητα, αν αναλογιστεί κανείς ότι την έχουν βαθμολογίσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο χρήστες. 

Το Snapseed είναι κατάλληλη για χρήστες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά προσφέρει και πολλές δυνατότητες για έμπειρους χρήστες. Αν ψάχνεις λοιπόν για μια δωρεάν και ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, το Snapseed είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Έκδοση: 2.20
Μέγεθος: 28 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 11+, iOS 9.0 και άνω
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal