Σχολικό ημερολόγιο 2021-2022 - Δωρεάν και έτοιμο για εκτύπωση

Δωρεάν σχολικό ημερολόγιο 2021-2022Κανονικά η σχολική χρονιά με όλες τις επίσημες αργίες και τα 15ήμερα του Πάσχα και των Χριστουγέννων, είναι περίπου 171 ημέρες! Αν βγάλεις από αυτές τις εκδρομές, απεργίες, τοπικές αργίες, άντε και μερικές αρρώστιες των παιδιών, τότε μειώνεται ακόμα περισσότερο. Κανά 5μηνο βάλτε εσείς και είστε μέσα.

Αλλά εσείς παιδιά μου, ως καλοί μαθητές που θέλετε να είστε, θα πρέπει να έχετε σωστό προγραμματισμό. Έτσι, το taexeiola ετοίμασε και τη φετινή σχολική χρονιά (2021-2022) ένα εύχρηστο ημερολόγιο ώστε να γνωρίζετε τα πάντα για τις καθαρές ημέρες μάθησης με όλες τις αργίες, πότε πηγαίνετε σχολείο αλλά δεν κάνετε μάθημα, κάποιες ενδιαφέρουσες σημειώσεις αλλά και επτά (7) εβδομαδιαία όμορφα σχολικά προγράμματα για να σημειώσετε εκεί τα μαθήματά σας! 

Μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το έχετε στο γραφείο σας! Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στο taexeiola.gr για να δείτε online το ημερολόγιο ή αν θέλετε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram