AnyBurn - Το δωρεάν πρόγραμμα που θα λατρέψεις για τις εγγραφές CD/DVD


Το AnyBurn είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Windows με την οποία μπορείτε να εγγράψετε CD/DVD και Bluray δισκάκια. Επίσης, υποστηρίζει την εγγραφή δίσκων από ένα CD στο άλλο ενώ δεν λείπει και η δημιουργία εικονικών δίσκων τύπου ISO, DAA, BIN, MDF, MDS, NRG, CDI, IMG, UIF και WIM. Τέλος, να σημειώσουμε ότι μπορεί να κάνει CD ripping, δηλαδή να εξάγει από τα δισκάκια ήχου την μουσική και να την αποθηκεύσει στον υπολογιστή σε MP3, flac, ape και wma.

To AnyBurn μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει εκκινήσιμα USB φλασάκια, δηλαδή να μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτά Λειτουργικά συστήματα όπως Windows ή και Linux, και να είναι έτοιμα προς εγκατάσταση σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Γενικά, στο επίσημο site του AnyBurn, θα δείτε μια ολοκληρωμένη σειρά από οδηγούς χρήσης για την κάθε λειτουργία του προγράμματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα είναι αρκετά ελαφρύ, δηλαδή δεν καταναλώνει πολλούς πόρους από τον υπολογιστή και είναι κατάλληλο ακόμα και για χρήση σε παλιούς υπολογιστές. 

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του δωρεάν AnyBurn, όπου μπορείτε να κατεβάσετε 32bit και 64bit εκδόσεις, ανάλογα την έκδοση λειτουργικού που έχετε, ενώ υπάρχει και portable έκδοση, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή και επομένως, μπορείτε να το "κουβαλήσετε" σε ένα usb φλασάκι και να το έχετε πάντα μαζί σας προς χρήση σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Μην ξεχνάμε, το άρθρο που γράψαμε και σας προτείνουμε 5 αντίστοιχες δωρεάν εφαρμογές που επιτελούν ακριβώς τον ίδιο σκοπό.

Έκδοση: 3.7
Μέγεθος: 1.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Power Software Ltd.
Πηγή: anyburn.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: