APKPure - Το δωρεάν εναλλακτικό Store για Android


Το APKPure είναι ένα εναλλακτικό και δωρεάν Store από αυτό της Google, με εκατομμύρια επισκέπτες ημερησίως και φυσικά αξιόπιστο! Εκεί μέσα θα βρείτε όλα τα προγράμματα και παιχνίδια που κυκλοφορούν για Android Συσκευές ενώ θεωρείται πιο ελαφρύ από το Google Play Store, δεν καταναλώνει πολλούς πόρους από το κινητό σας και φυσικά δεν "καταπίνει" την μπαταρία!

Επίσης, σημαντικό είναι να πούμε ότι στο APKPure Store μπορείτε να βρείτε εφαρμογές οι οποίες έχουν διαγραφεί από το Google Play Store για οποιονδήποτε λόγο. Ένα παράδειγμα δικό μας είναι το παιχνίδι Agonia HD που έπαψε να υπάρχει στο Store της Google ενώ το βρήκαμε στο APKPure store. Επίσης, σε κάθε εφαρμογή του APKPure Store σας δίνετε και το Link από το Google play Store, αν υπάρχει.  Τέλος να πούμε ότι μπορείτε να κατεβάστε εφαρμογές οι οποίες είναι κλειδωμένες στη χώρα μας (έχουν Region-Locked).

Μπορεί η συνήθεια δύσκολα να κόβετε αλλά νομίζω ότι μια δοκιμή το αξίζει. Εξάλλου τα σχόλια των χρηστών που έχουν δοκιμάσει του APKPure είναι ενθαρρυντικά ενώ η δημοφιλία του συγκεκριμένου Store είναι στα ύψη αφού στο Similar Web κατατάσσεται στα πρώτα 497 με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα sites παγκοσμίως.


Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε το APKPure Store μέσω του QR code:


Έκδοση: 2.0.4
Μέγεθος: 7.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω
Κατασκευαστής: apkpure.com
Πηγή: apkpure.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: