CherryPlayer - Δωρεάν Player που παίζει Youtube, Twitch και Ραδιόφωνο

Δωρεάν player που παίζει Youtube, Twitch και Ραδιόφωνο

To δωρεάν πρόγραμμα πολυμέσων CherryPlayer, μας επιτρέπει να παρακολουθούμε βίντεο και μουσική μουσική από το Youtube, Twitch, 4shared, Soundcloud, Zaycev.net καιVK, ενώ μπορούμε να ακούσουμε ραδιόφωνο και μουσική από γνωστές πλατφόρμες αναπαραγωγής όπως του Shoutcast, Soundcloud και VK. To ΒΒC Radio, το Billboard Top 100 και το Last.fm ενσωματώνονται στο πρόγραμμα για να ακούμε τα καλύτερα και δημοφιλέστερα τραγούδια. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να κατεβάζουμε τα βίντεο που βλέπουμε από το Youtube, χάρη στον ενσωματωμένο download manager που υπάρχει στο πρόγραμμα.

Όλα τα παραπάνω περικλείονται σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, πολύ εύκολο στη χρήση και αρκετά ελαφρύ player που δεν καταναλώνει πολλούς πόρους από τον υπολογιστή μας. 

Το CherryPlayer διατίθεται εντελώς δωρεάν για υπολογιστές με Windows λειτουργικό σύστημα, ενώ στο download link που δίνουμε στο τέλος του άρθρου, υπάρχει και η portable έκδοση του προγράμματος, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε εγκατάσταση του CherryPlayer στον υπολογιστή μας, και μπορούμε να το τοποθετήσουμε σε ένα usb stik και να το έχουμε πάντα μαζί σας.

Έκδοση: 3.3.2
Μέγεθος: 26.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: cherryplayer.com
Πηγή: cherryplayer.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram