UCheck - Αναβάθμισε με δύο κινήσεις τα προγράμματα του υπολογιστή σου

UCheck - Αναβάθμιση των προγραμμάτων του υπολογιστή μας


Το UCheck είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να ελέγχεις τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου και να βλέπεις αν έχουν νέα updates.

Αφού εγκαταστήσεις το UCheck και το τρέξεις, το μόνο που έχετε να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί Start. Εφόσον εντοπίσει τις νέες αναβαθμίσεις που χρειάζονται τα προγράμματα, σου έχει επιλογές με λινκ για να τα κατεβάσεις ή να στα κατεβάσει αυτόματα το πρόγραμμα.

Τώρα θα μου πεις, γιατί να κατεβάσω αυτό το πρόγραμμα αφού συνήθως οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ με ενημερώνουν σε περίπτωση νέας αναβάθμισης. Εν μέρη είναι σωστή αυτή η σκέψη αλλά συνήθως θα πρέπει να έχεις ανοικτό κάποιο πρόγραμμα για να πάρεις αυτή την ενημέρωση. Επίσης, αν έχεις αρκετά προγράμματα εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου, είναι χρονοβόρο να τα ανοίγεις όλα για να δεις αν υπάρχει ενημέρωση.

Μέσω του UCheck λοιπόν, αυτόματα, και για όλα* τα προγράμματα θα έχεις άμεση ενημέρωση, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος ελαχιστοποιείται. Επίσης, καλό είναι να έχουμε ενημερωμένα τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε ώστε να είμαστε περισσότερο ασφαλείς.

Το πρόγραμμα έχει και Portable εκδόσεις για 32bit και 64bit συστήματα, αρκετά βολικό σε περίπτωση που δεν θέλετε να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή και να το τρέχετε ανά πάσα στιγμή και από ένα φλασάκι.

*Το UCheck φυσικά δεν διαθέτει ΌΛΑ τα προγράμματα που κυκλοφορούν στη database του. Διαθέτει όμως αρκετά και τα γνωστά που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στο μενού «Download», σου προτείνει μια μεγάλη γκάμα από δωρεάν προγράμματα, ανά κατηγορία για να τα κατεβάσεις. Αν μη τι άλλο, πολύ καλή προσθήκη. 


Έκδοση: 2.2.0.0
Μέγεθος: 26.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Adlice Software
Πηγή: adlice.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram