Μάνατζερ Μπάσκετ - Ελληνικό Μάνατζερ Μπάσκετ του 1993 έτοιμο για παίξιμο!

Ελληνικό Μάνατζερ Μπάσκετ


Ναι, καλά είδατε στον τίτλο. Μετά το Ελληνικό Μάνατζερ Ποδοσφαίρου του 1994 που αποκτήσαμε σε αποκλειστικότητα από τον ίδιο τον δημιουργό του, βρήκαμε (όχι σε αποκλειστικότητα) το μοναδικό Ελληνικό Μάνατζερ Μπάσκετ που διασώζεται από την δεκαετία του 90 με δημιουργός τους Θεόδωρο Ιορδανίδη και Γιώργο Δημητρόπουλο.

Το παιχνίδι διαθέτει όλες τις ομάδες της Α1 του 1993 με Γκάλη στον Παναθηναϊκό, Πρέλιεβιτς στον ΠΑΟΚ, Τάρλατς στον Ολυμπιακό και δεν συμμαζεύεται. Χάρη στην προσπάθεια των παιδιών από το forum του Amigacomet.gr, οι οποίοι τροποποίησαν την αρχική μορφή του παιχνιδιού και φυσικά ήταν σε DOS,  την μετέτρεψαν σε εκτελέσιμη μορφή (.exe), ώστε να μπορούμε να παίξουμε το Ελληνικό Μάνατζερ Μπάσκετ σε σύγχρονους υπολογιστές.
Το δοκίμασα σε Windows 10 και τρέχει απροβλημάτιστα, μόνο κάποια κολλήματα διαπίστωσα, διότι σε ορισμένα παιχνίδια παγώνει το παιχνίδι. Το ξεπέρασα όμως κάνοντας κλείσιμο και ξανά άνοιγμα του παιχνιδιού. Μπορείς να σώσεις την πρόοδό σου κάθε φορά που τελειώνει και ένας αγώνας.
Στο download link που σας δίνουμε, θα κατεβάσετε ένα συμπιεσμένο αρχείο (zip) το οποίο περιέχει το εκτελέσιμο αρχείο (exe) του παιχνιδιού και το ορίτζιναλ manual με οδηγίες στα Ελληνικά από τους δημιουργούς του.

Προσοχή: Έχουμε βάλει κωδικό στο συμπιεσμένο αρχείο, οπότε όταν θα σας ζητηθεί πληκτρολογήστε: dwrean.net.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 8.02 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Θεόδωρος Ιορδανίδης - Γιώργος Δημητρόπουλος
Πηγή: amigacomet.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram