[KickAss TV]: Δες τζάμπα Ελληνική Συνδρομητική Τηλεόραση



Πριν από αρκετό καιρό μας είχαν συστηθεί ως Tzampa TV,  πλέον άλλαξαν ονομασία και έγιναν KickAss TV,  μια δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές με πρόσβαση σε συνδρομητικά κανάλια εντελώς δωρεάν (nova, Ote κτλ).   Εκτός από τα συνδρομητικά μπορείτε να δείτε και τα κλασικά κανάλια όπως Ant1 Σκαι, ΕΡΤ κτλ. Επίσης, το KickAss TV διαθέτει ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους οι οποίοι δεν είναι ενσωματωμένοι και θα πρέπει να τους τοποθετήσετε χειροκίνητα εσείς.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της εφαρμογής:



Αν θέλετε ελληνικούς υπότιτλους επιλέξτε σωστά για γλώσσα Greek και encoding GreekISO. Έπειτα και αφού φορτώσει η σειρά ή ταινία που επιθυμείτε, επιλέξτε το κουμπί πάνω δεξιά για τους υπότιτλους.  Αν ο συγχρονισμός δεν είναι σωστός, πατήστε πάλι το κουμπί και επιλέξτε κάποιον άλλον υπότιτλο. Οι υπότιτλοι παρέχονται από το OpenSubtitles.org.


Μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη η Android εφαρμογή ενώ ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει και Web έκδοση και θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μέσα από την σελίδα της εφαρμογής ώστε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του KickAss TV, από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας.

Η εφαρμογή πλέον έπαψε να αναβαθμίζεται και δεν λειτουργεί σωστά

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ErionTV, μια εναλλακτική εφαρμογή που φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά και απροβλημάτιστα: Erion TV - Δωρεάν συνδρομητική κανάλια



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram