Πως βγάζουμε φωτογραφίες/screenshots στα SmartphonesΠολύς κόσμος θέλει να βγάλει φωτογραφία/screenshot αυτό που βλέπει στην οθόνη του Smartphone του και δεν γνωρίζει την διαδικασία. Τα βήματα είναι πολύ απλά και στην ουσία πραγματοποιείται με 2 κουμπιά. Να διευκρινίσουμε ότι η διαδικασία ισχύει για εσάς που έχετε Android συσκευές με εγκατεστημένο λειτουργικό 4.0 και άνω.

Android 4.0 και άνω
Έτσι λοιπόν, για να πάρεις screenshot την οθόνη του smartphone σε Android 4.0 και άνω, έχε πατημένο ταυτόχρονα το πλήκτρο on/off της συσκευής και το πλήκτρο μείωσης της έντασης του ήχου για 2 δευτερόλεπτα. Αμέσως θα δεις να ενεργοποιείται η λειτουργία και να βγαίνει η φωτογραφία που επιθυμείς. Samsung συσκευές και iPhone
Όποιος έχει Samsung συσκευή, το screenshot μπορεί να παρθεί πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο on/off με το Home button, δηλαδή το κουμπί που βρίσκεται στο κέντρο και στο κάτω μέρος της συσκευής. Η ιδια διαδικασία με των Samsung συσκευών, γίνεται και με τα iPhone και iPad.

Windows 10
Σε συσκευές με Windows 10, το Screenshot μπορεί να παρθεί πατώντας το πλήκτρο on/off με το πλήκτρο αύξησης της έντασης του ήχου.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus