Home Workout - Δωρεάν γυμναστική από το σπίτι χωρίς εξοπλισμό

Δωρεάν γυμναστική από το σπίτι χωρίς εξοπλισμό
To Home Workout είναι μια ενδιαφέρουσα και δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές με την οποία μπορείς να κάνεις ολοκληρωμένη γυμναστική από το σπίτι χωρίς την ανάγκη οργάνων και ειδικού εξοπλισμού. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας κατάλληλα το βάρος του σώματός σου μέσα από τις ασκήσεις που σου δίνονται μέσα στην εφαρμογή.

Η εφαρμογή διαθέτει ασκήσεις για κοιλιακούς, θώρακα, πόδια, χέρια και γλουτούς, καθώς και πλήρη προγράμματα άσκησης, από τον αρχάριο μέχρι τον προχωρημένο. Όλες οι ασκήσεις είναι σχεδιασμένες από ειδικούς. Με μόλις λίγα λεπτά ημερησίως, τονώνεις αποτελεσματικά τους μυς και μπορείς να αποκτήσεις γραμμωμένους κοιλιακούς.

Υπάρχουν βοήθειες με κινούμενα σκίτσα ή και με βίντεο για να κατανοήσεις τις ασκήσεις. Το πρόγραμμα έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές στο Google Play Store που μέχρι στιγμής ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ψήφους με 4.9 αστέρια! Την εφαρμογή έχουν κατεβάσει πάνω από 100.000.000 χρήστες και αυτό λέει πάρα πολλά για την ποιότητα και την ευχρηστία της εφαρμογής.

Έκδοση: 1.2.15
Μέγεθος: 21 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0+
Κατασκευαστής: Leap Fitness Group
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal