ScreenToGif - Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας GIF με πολλές δυνατότητες

ScreenToGif - Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας GIF αρχείων


Το ScreenToGif είναι ένα εξαίρετο και δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows, με το οποίο μπορείτε να καταγράψετε την δραστηριότητά σας στον υπολογιστή και να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα στο γνωστό φορμάτ Gif.

Υπάρχουν 3 διαφορετικές επιλογές καταγραφής σε Gif

Για την εγγραφή του desktop σας, υπάρχει η επιλογή να ορίσετε την περιοχή που θα γίνεται η καταγραφή κατά το δοκούν. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τον πλήρη έλεγχο του πεδίου της καταγραφή από την πρώτη κιόλας στιγμή χωρίς καμία επεξεργασία αργότερα.

Επίσης, με το ScreenToGif έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε σε έναν εικονικό καμβά με μαρκαδόρο και αυτό να καταγράφετε σε Gif.

Η τρίτη λειτουργία είναι η καταγραφή της Web κάμερας του υπολογιστή, ενώ υπάρχει και ένας επεξεργαστής των αρχείων που δημιουργήσατε, ωστε να επέμβετε δραστικά εκ των υστέρων στο αποτέλεσμα και να δημιουργήσετε διάφορα εφέ, να βάλετε τίτλους, να κόψετε τα σημεία που δεν θέλετε και άλλες πολλές λειτουργίες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα διατίθεται και σε portable έκδοση, με την οποία μπορείτε να εκτελέσετε το ScreenToGif χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε μαζί σας με ένα USB φλασάκι και να το χρησιμοποιήσετε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Πάρτε μια γεύση από την λειτουργία του προγράμματος: 


Έκδοση: 2.12
Μέγεθος: 2.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Nicke Manarin
Πηγή: screentogif.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus