6 εκπληκτικά Video Games εντελώς δωρεάν

6 εκπληκτικά Video Games εντελώς δωρεάν


Τα τελευταία χρόνια οι τιμές των video games έχουν μειωθεί αισθητά. Η δυνατότητα αγοράς των παιχνιδιών απευθείας από πλατφόρμες όπως το Steam και η αύξηση του ανταγωνισμού μεταξύ των εταιριών, έχουν ευνοήσει τους καταναλωτές.

Πάραυτα, οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες έχουν περιορίσει την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών (τουλάχιστον στη χώρα μας). Έτσι, δεν είναι εύκολο για κάποιον να δαπανήσει 30 ή 40 ή και 50 ευρώ για ένα παιχνίδι.

Σήμερα, σας έχουμε φτιάξει μια λίστα με 6 video games που θα βρείτε ελεύθερα στο διαδίκτυο, εντελώς δωρεάν, και που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από άλλα που για να τα αποκτήσετε, θα ξοδεύατε μερικές δεκάδες ευρώ.

*Κλικ στους τίτλους για μεταφορά στις σελίδες των Video Games


Νο. 1: World of Tanks




Συνδεθείτε online, μπείτε σε μία ομάδα των 15, διαλέξτε μεταξύ 240 αρμάτων μάχης αυτό που σας αρέσει και προσπαθείστε να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας. Ίσως το κορυφαίο online πολεμικό παιχνίδι.


Νο. 2: Tribes: Ascend




Ένα ελεύθερο πολεμικό sci-fi παιχνίδι με εξωπραγματικά όπλα και  ίσως την τεχνολογία του μέλλοντος. Βεβαίως, υπάρχει και η δυνατότητα να ξεκλειδώσετε όπλα γρήγορα, πληρώνοντας, αλλά αυτό δεν είναι και απαραίτητο.


No. 3: League of Legends




Παιχνίδι με εκατομμύρια φίλους παγκοσμίως που έχει και χιλιάδες παίκτες από την Ελλάδα. Συνδυάζει τέλεια την φαντασία με την στρατηγική, και τις πολεμικές τέχνες με την αδρεναλίνη των υψηλών προκλήσεων.


Νο. 4: PlanetSide 2




Ατσάλι και σφαίρες λέμε και σίγουρα κλαίμε! Παιχνίδι πολέμου FPS που στόχος σας είναι η καταστροφή του αντιπάλου. Διαλέξτε τα όπλα σας και λάβετε μέρος σε αυτήν την πολεμική πρόκληση.


Νο. 5: Geoguessr




Παιχνίδι για όλους. Ταξιδέψτε σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα εκπληκτικό, διασκεδαστικό, επιμορφωτικό παιχνίδι που πραγματικά θα άξιζε να του κάνουμε και ένα ξεχωριστό άρθρο.

Είναι πάρα πολύ απλό, συνδέεστε και η εφαρμογή ξενικάει στον browser σας. Βρίσκεστε σε κάποιο μέρος του πλανήτη που δεν γνωρίζετε και στόχος σας είναι να βρείτε το που ακριβώς είσαστε.
Θα γνωρίσετε πάρα πολλές χώρες, όμορφα τοπία και αν μη τι άλλο, θα βελτιώσετε τις γεωγραφικές σας γνώσεις.


Νο. 6: Dota 2




Ακόμα ένα χιλιοπαιγμένο (και λίγα λέω) βιντεοπαιχνίδι. Το Dota 2 είναι ένα MOBA που αναπτύχθηκε και διανεμήθηκε από τη Valve Corporation. Είναι εντελώς δωρεάν και συνδυάζει παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου, στα αγγλικά RTS (Real-Time-Strategy), διότι ο αρχικός χάρτης είχε φτιαχτεί στο Warcraft III, ένα RTS παιχνίδι και επιπλέον έχει χαρακτηριστικά βιντεοπαιχνιδιού ρόλων, όπως η ικανότητα να ανεβαίνεις επίπεδα, να αγοράζεις καινούργια αντικείμενα και να αναβαθμίζεις τον ήρωα σου όσο εξελίσσεται το παιχνίδι.

Καλή διασκέδαση και το παιχνίδι με φειδώ!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus