Infogram - Φτιάξτε εκπληκτικές παρουσιάσεις Online και εντελώς δωρεάν

Δωρεάν γραφήματα με εκπληκτικά αποτελέσματα


Η σημερινή μας παρουσίαση, απευθύνεται σε όλους όσους κατά καιρούς, προσπάθησαν να εμπλουτίσουν τις εργασίες/παρουσιάσεις/εκθέσεις τους (με γραφήματα, εικόνες, βίντεο, εμπλουτισμένο κείμενο, χάρτες, κλπ), αλλά κατέληξαν, στο να σπαταλούν ώρες και ημέρες "σπαζοκεφαλιάζοντας" στις συνηθισμένες εφαρμογές γραφείου και χωρίς μάλιστα στο τέλος να πετύχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το infogram (κλικ στον σύνδεσμο, για απευθείας μεταφορά στην online εφαρμογή), είναι μία από τις πλέον κορυφαίες επιλογές για σχεδίαση διαδραστικών παρουσιάσεων, που έχουν ως κύριο θέμα τους, κάποιο γράφημα ή την σύγκριση στατιστικών. Οι υπερπολύτιμες υπηρεσίες που σας προσφέρονται, είναι εντελώς δωρεάν (στο δωρεάν πακέτο) και χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου λογισμικού στον υπολογιστή σας.

Οι επιλογές σας στη σχεδίαση και την προσθήκη πολυμέσων, είναι πάρα πολλές και θα εντυπωσιαστείτε με την ευκολία χρήσης της εφαρμογής. Φανταστείτε, πως και μόνο για την σχεδίαση ανάλογων μοτίβων, σε μια συμβατική εφαρμογή γραφείου, θα χρειαστείτε αρκετές ώρες δουλειάς και μία μεγάλη δόση υπομονής.

Επίσης και πέραν των επιλογών σχεδίασης, η εφαρμογή σάς προσφέρει μια εξαιρετική λύση φορητότητας καθώς μπορείτε να αποθηκεύετε τις εργασίες σας online. Έτσι, δεν θα τις χάνετε ποτέ, αλλά και θα έχετε πρόσβαση σε αυτές απ' οπουδήποτε χωρίς να πρέπει να τις «κουβαλάτε» μαζί σας σε στικάκια, σκληρούς δίσκους, ή άλλα μέσα αποθήκευσης.

Το μοναδικό απαιτούμενο για την πρόσβαση στην εφαρμογή, είναι να δημιουργήσετε (εντελώς δωρεάν) έναν λογαριασμό με το email σας, ή να συνδεθείτε απευθείας μέσω των λογαριασμών σας στο Facebook ή τη Google.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως σχεδόν με κάθε εφαρμογή, έτσι και με το infogram, υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις. Η πρώτη (και αυτή που σας προτείνουμε), έχει αρκετές δυνατότητες ώστε να καλύψει τις ανάγκες ενός καθημερινού χρήστη, ενώ οι υπόλοιπες (οι επαγγελματικές επιλογές), παρέχουν σαφώς περισσότερες επιλογές και λύσεις (όπως την δημιουργία pdf αρχείων παρουσίασης), αλλά η χρήση της απαιτεί συνδρομή.

Δείτε ένα βίντεο με τις δυνατότητες του infogram:




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram