O&O ShutUp 10 - Κάνε τα Windows να «βγάλουν τον σκασμό» και να μην σε παρακολουθούν

Σταμάτα την παρακολούθηση των Windows 10


Εντάξει, το όνομα αυτού του προγράμματος «O&O ShutUp 10» δεν είναι και το ευγενικότερο που έχουμε συναντήσει ποτέ, αφού σημαίνει «βγάλε τον σκασμό Windows 10», αλλά όσο ευγένεια του λείπει, τόσο αποτελεσματικό είναι. 

Με το ShutUp 10 από την O&O, μιας εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού, έχεις τη δυνατότητα ελέγχου αλλά και διακοπής των πληροφοριών που μεταδίδει στο διαδίκτυο ο υπολογιστής σου μέσω των Windows 10 και της μαμάς εταιρείας την Microsoft. Αν θέλεις λοιπόν, καμιά πληροφορία από τον υπολογιστή σου να μην αντλείτε από τους «κατασκόπους» της Microsoft και χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς, τότε θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις.




Το πρόγραμμα είναι πανεύκολο και portable. Χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σου, το εκτελείς και σου εμφανίζει μια πληθώρα από επιλογές. Κάθε επιλογή έχει τον δικό της διακόπτη ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, για να έχεις τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Είπαμε, το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και αρκετά αποτελεσματικό!

Έκδοση: 1.6.1418
Μέγεθος: 1.3 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: O&O Software
Πηγή: oo-software.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram