Digital Panini Sticker Album - Δωρεάν Άλμπουμ με αυτοκόλλητα για το Euro 2020

Euro 2020 - Δωρεάν άλμπουμ με αυτοκόλλητα της Panini


Όλοι οι Fan του ποδοσφαίρου και των αυτοκόλλητων της Panini, έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη δική τους δωρεάν συλλογή με ηλεκτρονικά αυτοκόλλητα από το επίσημο site της Fifa για το φετινό Ευρωπαϊκό Κύπελλο ποδοσφαίρου που διεξάγεται για πρώτη φορά σε διάφορα γήπεδα της Ευρώπης. 

Στην ουσία, πρόκειται για ένα Online game στο οποίο έχεις πρόσβαση από τον υπολογιστή σου (κάνε κλικ εδώ για να μεταφερθείς), όπως επίσης διατίθεται και ως εφαρμογή για Android και iOS συσκευές.

Ξεκίνησε από σήμερα να συλλέγεις κάρτες για να προλάβεις (εως 31 Αυγούστου 2021) να συμπληρώσεις το άλμπουμ και να συμμετέχεις στην κλήρωση για δώρα.

Κανόνες παιχνιδιού:

Μια φορά την ημέρα, σου δίνονται να χρησιμοποιήσεις από το game 2 ηλεκτρονικά πακέτα τα οποία περιέχουν από 5 κάρτες το κάθε ένα. Επίσης, καθημερινά, το μέγιστο των πακέτων που μπορείς να ανοίξεις είναι τέσσερα. Μπορείς να βρεις κωδικούς για έξτρα πακέτα από το διαδίκτυο. Μια καλή λύση είναι αυτή εδώ. Επίσης, όσοι κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό, έχετε την ευκαιρία μια φορά την ημέρα να σκανάρετε το λογότυπο της coca cola (κλικ εδώ) και να λάβετε εντελώς δωρεάν ακόμα ένα πακέτο.

Italia - euro2020

Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι καλαίσθητο και προσομοιώνει στο έπακρο ένα κανονικό άλμπουμ αυτοκόλλητων της Panini. Με τον καιρό θα αποκτήσετε διπλές και τριπλές κάρτες. Αυτές δεν μένουν στα αζήτητα, διότι μέσω του swap area (σημείο ανταλλαγών), μπορείς να ανταλλάξεις όλες τις διπλές σου κάρτες με άλλους παίκτες απ' όλο τον κόσμο! Επίσης, μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου ομάδα (Your Team) και να προσκαλέσεις φίλους σου ώστε οι ανταλλαγές να γίνονται μεταξύ σας.

Συμπληρώνοντας τα Challenges, σου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις δωρεάν πακέτα.  Όσον αφορά τα δώρα που μπορείς να κερδίσεις αφότου συμπληρώσεις το άλμπουμ είναι:

  • 38 άτομα που θα συμπληρώσουν το άλμπουμ, θα κερδίσουν από ένα σκληρόδετο συμπληρωμένο άλμπουμ του UEFA Euro 2020.
  • 50 ακόμα άτομα, θα κερδίσουν από 10 τυπωμένα αυτοκόλλητα της Panini με την δική του "σφραγίδα" μέσα από το Mypanini, μέσω του οποίου μπορείς να βάλεις το δικό σου πρόσωπο και να δημιουργήσεις το δικό σου αυτοκόλλητο χαρτάκι! 
  • 12 επίσημες μπάλες adidas Uniforia UEFA Euro 2020 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram