[How to]: Αντιμετώπιση κρίσεων: Το Facebook σου δείχνει όλες τις κρίσεις παγκοσμίως και πως μπορείς να βοηθήσεις

Δείτε όλες τις κρίσεις παγκοσμίως και βοηθήστε μέσω facebook


Το Facebook μας δείχνει το καλό του πρόσωπο και μέσω της υπηρεσίας που προσφέρει "Αντιμετώπιση κρίσεων", μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για δυσάρεστα συμβάντα που γίνονται ανά τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, παρέχει στα άτομα που έχουν πληγεί από καταστάσεις κρίσεων τη δυνατότητα να ενημερώνουν τους φίλους τους ότι είναι ασφαλή, να βρίσκουν ή να προσφέρουν βοήθεια. Υπάρχουν 4 τρόποι για να βοηθήσετε σε μια κρίση: 1. Ρωτήστε φίλους στην περιοχή αν είναι ασφαλείς: Αν γνωρίζετε άτομα κοντά στην πληγείσα περιοχή, μπορείτε να τους ζητήσετε να αναφέρουν τον εαυτό τους ως ασφαλή.
2. Κάντε δωρεά σε έναν έρανο: Δείξτε την υποστήριξή σας με μια δωρεά. Ακόμα και η πιο μικρή βοήθεια είναι σημαντική.
3. Κοινοποιήστε έναν έρανο: Προσκαλέστε φίλους για να σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε χρήματα κοινοποιώντας έναν έρανο που βρίσκετε αξιόλογο.
4. Προσφέρετε βοήθεια: Αν είστε κοντά στην περιοχή, ενημερώστε την κοινότητά σας αν μπορείτε να προσφέρετε προμήθειες, στέγη, εθελοντική εργασία και άλλα είδη βοήθειας.

Το κέντρο αντιμετώπισης κρίσεων βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του Facebook, στην αριστερή καρτέλα ή αλλιώς κάντε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί για να μπείτε κατευθείαν ► Κέντρο αντιμετώπισης κρίσεων στο facebook.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus