Εδώ ψάχνεις...

Patch My PC - Ενημερώστε αυτόματα όλες τις εφαρμογές του υπολογιστή σας

Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Patch My PC - Δωρεάν εφαρμογή που σου ενημερώνει αυτόματα τα προγράμματα του υπολογιστή σου


Το "Patch My PC" είναι μια ενδιαφέρουσα και πολύ χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να κάνετε άμεση ενημέρωση των εγκατεστημένων προγραμμάτων που έχετε στον υπολογιστή σας, στην νεώτερή τους έκδοση. Αυτή τη στιγμή διαθέτει πάνω από 300 προγράμματα που αναγνωρίζει και φυσικά πρόκειται για γνωστά και συνήθη που οι περισσότεροι έχουμε στον υπολογιστή μας.

Στην ουσία, με ένα κλικ μπορεί να γίνει αυτόματα η ενημέρωση όλων των εφαρμογών που έχετε στον υπολογιστή σας και υποστηρίζονται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε μέσω του "Patch My PC" επιπλέον προγράμματα, τα οποία δεν τα έχετε εγκατεστημένα.
Για τη δική σας διευκόλυνση, χρωματίζει την κάθε εφαρμογή ανάλογα την εργασία που μπορεί να γίνει στην κάθε μία από αυτές. Πιο συγκεκριμένα, με πράσινο είναι οι εφαρμογές που δεν χρειάζονται ενημέρωση, με κόκκινο οι εφαρμογές που χρειάζονται ενημέρωση και με μαύρο οι εφαρμογές που δεν είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι διαθέτει και ένα πολύ χρήσιμο unistaller, για να μπορείτε να κάνετε ασφαλή απεγκατάσταση των προγραμμάτων που δεν χρειάζεστε πλέον.

Έκδοση: 4.0.1.5
Μέγεθος: 1.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: patchmypc.net
Πηγή: patchmypc.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομιδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr