Patch My PC - Ενημερώνουμε αυτόματα όλες τις εφαρμογές του υπολογιστή μας

Patch My PC - Δωρεάν εφαρμογή που σου ενημερώνει αυτόματα τα προγράμματα του υπολογιστή σου


Το «Patch My PC» είναι μια ενδιαφέρουσα και πολύ χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορούμε να κάνουμε άμεση ενημέρωση των εγκατεστημένων προγραμμάτων που έχουμε στον υπολογιστή μας, στη νεότερή τους έκδοση. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή διαθέτει πάνω από 300 προγράμματα που αναγνωρίζει και φυσικά πρόκειται για γνωστά και συνήθη που οι περισσότεροι έχουμε στον υπολογιστή μας.

Στην ουσία, με ένα κλικ μπορεί να γίνει αυτόματα η ενημέρωση όλων των εφαρμογών που υποστηρίζονται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ μπορούμε να εγκαταστήσουμε, μέσω του «Patch My PC», επιπλέον προγράμματα, τα οποία δεν τα έχουμε εγκατεστημένα.



Για τη δική μας διευκόλυνση, χρωματίζει την κάθε εφαρμογή ανάλογα την εργασία που μπορεί να γίνει στην κάθε μία από αυτές. Πιο συγκεκριμένα, με πράσινο είναι οι εφαρμογές που δε χρειάζονται ενημέρωση, με κόκκινο οι εφαρμογές που χρειάζονται ενημέρωση και με μαύρο οι εφαρμογές που δεν είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή μας.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι διαθέτει και ένα πολύ χρήσιμο unistaller, για να μπορούμε να κάνουμε ασφαλή απεγκατάσταση των προγραμμάτων που δε χρειαζόμαστε πλέον.

Έκδοση: 4.5.0.3
Μέγεθος: 2.47 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: patchmypc.net
Πηγή: patchmypc.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομιδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal