[How to]: Πως ενεργοποιείς το 4G στο κινητό

Ενεργοποίησε το 4G στο κινητό σου
Εδώ και αρκετούς μήνες είχα αναβαθμίσει την SIM κάρτα του smartphone μου από 3G σε 4G. Η εταιρία που χρησιμοποιώ για την περιήγησή μου στο διαδίκτυο στο κινητό, είναι η Cosmote. Αφού τοποθέτησα λοιπόν την κάρτα, προς έκπληξή μου είδα ότι ακόμα γράφει 3G. Δεν έδωσα και τόσο σημασία, διότι αναλογίστηκα ότι δεν πιάνω σήμα 4G εδώ που είμαι. Με τον καιρό όμως, ποτέ δεν είδα, όπου και να πήγα, το 4G. Μέχρι που έπεσα επάνω στο άρθρο του Μάνου Αριστειδόπουλου από το techvalue.gr και μου άνοιξε τα μάτια!

Για κάποιο λόγο, η Cosmote δεν έχει αυτοματοποιημένη τη διαδικασία της μετάβασης από 3G σε 4G αλλά μπορείς πολύ εύκολα με ένα SMS να τακτοποιήσεις το πρόβλημα.
Όποιος λοιπόν έχει το ίδιο θέμα με μένα, δεν έχει παρά να στείλει με SMS τη λέξη 4G στο 1333 και μέσα σε λίγη ώρα θα ενεργοποιηθεί το 4G. Υπόψιν, ότι δεν χρεώνεται το μήνυμα.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus