Quiz Θρησκευτικών - Δωρεάν εφαρμογή με ερωτήσεις για τον Χριστιανισμό

δωρεάν παιχνίδι Quiz θρησκευτικών


Το Quiz Θρησκευτικών είναι μια δωρεάν εφαρμογή/παιχνίδι για android συσκευές χωρίς ύπαρξη διαφημίσεων, κατασκευασμένη από τον Έλληνα προγραμματιστή Αθανάσιο Εμαννουηλίδη. Στο παιχνίδι καλείστε να φρεσκάρετε τις γνώσεις στα Θρησκευτικά με ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τον Χριστιανισμό.

Πως παίζεται

Κάθε παιχνίδι που ξεκινάτε να παίζετε απαρτίζεται από 30 διαφορετικές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (3 πιθανές απαντήσεις ανά ερώτηση). Αν δώσετε λάθος απάντηση, προχωράτε στην επόμενη αλλά η σωστή σας εμφανίζεται στην οθόνη. Στο τέλος του παιχνιδιού και των 30 ερωτήσεων, εμφανίζεται το αποτέλεσμα των επιτυχημένων απαντήσεων.

Επίσης, αντίπαλος στο παιχνίδι είναι και ο χρόνος, μιας και έχετε  25 δευτερόλεπτα στη διάθεσή σας για να απαντήσετε. Εφόσον αποφασίσετε να ξεκινήσετε το παιχνίδι ξανά από την αρχή, θα υπάρξει διαφορετικός κύκλος ερωτήσεων από την πρώτη φορά. Αυτό δεν αποκλείει το γεγονός της επανάληψης των ερωτήσεων, μιας και ο προγραμματιστής δημιούργησε έναν κύκλο 50 ερωτήσεων και το παιχνίδι έχει να αναβαθμιστεί από το 2016.

Υπάρχει απήχηση;

Παρ' όλα αυτά, το Quiz Θρησκευτικών χαίρει μεγάλης απήχησης μιας και το έχουν κατεβάσει κοντά στους 5.000 ανθρώπους και η βαθμολογία που αποκόμισε μέχρι στιγμής στο Google Play Store είναι 4.8 αστέρια.

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QR Code:



Έκδοση: 2.2.0
Μέγεθος: 1.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1 και άνω
Κατασκευαστής: Αθανάσιος Εμμανουηλίδης
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus