Σχολικό Ημερολόγιο 2018-2019 - Κατεβάστε το δωρεάν και εκτυπώστε το

Ελληνικό σχολικό ημερολόγιο για το 2018-2019


Χωρίς σωστό προγραμματισμό δεν πετυχαίνουμε πράγματα ή τουλάχιστον δεν προλαβαίνουμε να τα πετύχουμε όλα και στην ώρα τους. Οπότε, επιβάλλεται ο προγραμματισμός από τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στο σχολείο και την εκπαίδευση.
Έτσι και φέτος όπως κάθε χρόνο, το εκπαιδευτικό site για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, "taexeiola.gr" διανέμει εντελώς δωρεάν ένα εύχρηστο σχολικό ημερολόγιο για τη νέα χρονιά 2018-2019.

Στο ημερολόγιο αυτό θα δείτε σημειωμένες με διάφορα χρώματα τις ημέρες που δεν γίνεται μάθημα στο σχολείο ενώ πρέπει να είστε εκεί, τις ημέρες που δεν πηγαίνετε καθόλου σχολείο, όπως ενδιαφέρουσες σημειώσεις από διάφορες ημέρες του έτους. Φυσικά, με πράσινο χρώμα εμφανίζονται οι ημέρες που πηγαίνουμε κανονικά σχολείο.

Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε όποτε θέλετε. Μαζί με το σχολικό ημερολόγιο θα βρείτε επτά (7) επιπλέον διασκεδαστικά εβδομαδιαία ημερολόγια, διαλέγετε όποιο θέλετε ή τα κατεβάζετε όλα και σημειώνετε το εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα, σχολικό και μη.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 3.0 MB
Σελίδες: 8
Δημιουργός: taexeiola.gr
Πηγή: taexeiola.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus