Δωρεάν βιβλίο: «Αναχώρηση» του Νίκου Σουβατζή



Ο Νίκος Σουβατζής γεννήθηκε στο Βερολίνο το 1977 και το παρόν βιβλίο  «Αναχώρηση» είναι η πρώτη του συγγραφική προσπάθεια η οποία βρήκε εκδοτική στέγη στις ελεύθερες ηλεκτρονικές εκδόσεις της Σαΐτα.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Το e-book «Αναχώρηση», είναι μια συλλογή είκοσι τεσσάρων διηγημάτων, οι οποίες μιλούν για τον πόνο, τον φόβο, τη μοναξιά, την εγκατάλειψη, την απόγνωση, την κρατική βία, τον εγκλεισμό, τα όνειρα, την αντίσταση, την ελπίδα. Οι ήρωες αυτών των ιστοριών είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που ζουν και αναπνέουν δίπλα μας. Οι χαρές τους και κυρίως οι λύπες τους, τα παράπονα και οι αγωνίες τους, το χαμόγελο και το κλάμα τους, τα όνειρα και οι εφιάλτες τους είναι το υλικό των ιστοριών αυτού του βιβλίου.

Το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις Σαΐτα. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι υπάρχει και σε ηχητική μορφή (Audio book) ολόκληρο το βιβλίο (ακούστε το εδώ) σε αφήγηση του Ηρακλή Λαμπαδαρίου, ιδρυτή των ηλεκτρονικών εκδόσεων Σαΐτα.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 2.7 MB
Σελίδες: 62
Συγγραφέας: Νίκος Σουβατζής
Πηγή: saitapublications.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus