ColorCastFX - Δωρεάν λογισμικό για να διορθώσεις τα σκοτεινά τοπία από φωτογραφίες

ColorCastFX - Δωρεάν λογισμικό για να διορθώσεις τα σκοτεινά τοπία από φωτογραφίες


Θα σας είναι γνώριμο να βγάζετε φωτογραφίες σε τοπία με αρκετό φως της ημέρας αλλά το αποτέλεσμα να είναι κακό. Δηλαδή να βλέπετε σκοτεινό το γρασίδι, σχεδόν μαύρο, σκιές πολύ βαριές κτλ. Με το δωρεάν πρόγραμμα ColorCastFX, μπορείτε να καλυτερέψετε αυτές τις άσχημες φωτογραφίες και όχι μόνο σε τοπία. Μπορεί να τονώσει τις σκοτεινές και χρωματικά άτονες φωτογραφίες με αρκετά καλά αποτελέσματα.

Το ColorCastFX είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Αφού το εγκαταστήσετε και το τρέξετε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να φορτώσετε τη προβληματική φωτογραφία.
Στο περιβάλλον εργασίας και αριστερά, βλέπετε την original εικόνα ενώ στα δεξιά το αποτέλεσμα που παράγεται μετά από την επεξεργασία. Στο κάτω μέρος υπάρχουν μόνο δύο εργαλεία που μπορείτε να πειράξετε μέχρι να φτάσετε στο σωστό αποτέλεσμα:


  • Color Cast Fix: Μετακινώντας το slider προς τα δεξιά, διορθώνεται το σκοτεινό τοπίο και η φωτογραφία γίνεται πιο ζεστή.
  • Auto Gamma: Αυτό το εργαλείο φωτίζει τις σκιές και σε συνδυασμό με το Color Cast Fix προσδίδει ένα φυσικότερο αποτέλεσμα. 

Το δοκιμάσαμε με δική μας φωτογραφία και όπως βλέπετε στην εικόνα που ανεβάσαμε, το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.


Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 523 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: mediachance.com
Πηγή: mediachance.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus