Λελεδόμετρο Στρατού - Δωρεάν εφαρμογή για τον Έλληνα Στρατιώτη

Λελεδόμετρο Στρατού


Μετά το επιτυχημένο λελέμετρο που έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από 100.000 κόσμος (προφανώς στρατιώτες), σειρά έχει το αντίστοιχο πρόγραμμα για android συσκευές, «Λελεδόμετρο Στρατού». Αν και απ' ότι βλέπω, παίζει να είναι και καλύτερο από το Λελέμετρο.

Ας πάμε στα βασικά χαρακτηριστικά του Λελεδόμετρου:

  • Μπορείς να υπολογίζεις την συνολική σου θητεία, τις μέρες που υπηρετήθηκαν και τις μέρες που απομένουν να απολυθείς
  • Υπάρχει δυνατότητα να αποθηκεύεις τις άδειες και τις υπηρεσίες σου
  • Δυνατότητα απεικόνισης με γραφήματα τη θητεία και τις υπηρεσίες σου
  • Δυνατότητα να σημειώνεις τις "καμπάνες" σου
  • Δυνατό σημείο της εφαρμογής είναι ότι μπορείς να σημειώνεις διάφορα σημαντικά στοιχεία όπως τον αριθμό του όπλου σου, της ξιφολόγχης κ.α,  όπως και διάφορα σημαντικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της θητείας σου.

Εκτός όμως από τα κλασικά χαρακτηριστικά υπάρχουν και κάποια γνωστικά αντικείμενα όπως:


  • Μπορείς να βλέπεις τα διακριτικά όλων των αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία, Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα)
  • Να βλέπεις τις αντιστοιχίες μεταξύ των αξιωματικών στα διάφορα σώματα καθώς και τη διαφορετική ονομασία μεταξύ των όπλων (π.χ. Τεθωρακισμένα)
  • Διαθέτει έξι (6) διαφορετικά χρωματικά θέματα επιλέγοντας ένα από τα 6 βασικά σώματα (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία, Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα)
 Επίσης, στη κεντρική οθόνη της εφαρμογής φαίνεται ο βαθμός που έχεις σύμφωνα με τις μέρες που έχεις υπηρετήσει, ο οποίος φυσικά είναι εικονικός.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το Λελεδόμετρο έχει μέχρι στιγμής πάνω από 50.000 downloads και η κριτική στο Google Play Store βρίσκεται σε υψηλά επίπεδά (4.4 αστέρια), πράγμα που σημαίνει ότι όσοι το χρησιμοποίησαν, το βρήκαν άκρως ενδιαφέρον.

Έκδοση: 42.0
Μέγεθος: 21 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Γιάννης Αλεβιζάκης
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram