Tracktion 7 Digital Audio Workstation - Δωρεάν πρόγραμμα παραγωγής μουσικής και μίξης ήχου για επαγγελματίες μουσικούς

Δωρεάν επαγγελματικό πρόγραμμα δημιουργίας και μίξης μουσικής


"Δεν πρόκειται για μια "Lite" έκδοση, δεν επιβάλλουμε κανένα όριο και περιορισμούς. Γιατί; Διότι πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε τη χρήση της εφαρμογής τόσο πολύ, που θα ανακαλύψετε την αξία της επενδύοντας στις πιο πρόσφατες εκδόσεις μας και τα συνεχόμενα update μας."

Αυτά είναι τα λόγια των δημιουργών του Tracktion 7 Digital Audio Workstation (για συντομία T7 DAW), θέλοντας να δικαιολογήσουν τη δωρεάν προσφορά του προγράμματος. Εμείς φυσικά δεν θα πούμε όχι σε κάτι τέτοιο.

Το T7 DAW είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που απευθύνεται σε μουσικούς και δη στους δημιουργούς για επεξεργασία και παραγωγή μουσικής καθώς και μίξη ήχου. Φυσικά υποστηρίζονται αρχεία MIDI όπως και η πλήρη υποστήριξη σε VST και AU plugins. Διαθέτει πληθώρα λειτουργιών που ένας επαγγελματίας μουσικός θα εκτιμήσει σίγουρα. Μην ξεχνάμε ότι είναι εντελώς δωρεάν.

Το T7 DAW υποστηρίζεται από Windows, Linux και Macintosh Λειτουργικά Συστήματα και στο download link που σας δίνουμε, θα πρέπει να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή για να μπορέσετε να κατεβάσετε το πρόγραμμα.


Έκδοση: 7.21
Μέγεθος: 19.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Macintosh / Linux
Κατασκευαστής: tracktion.com
Πηγή: tracktion.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus