TweakPower - Δωρεάν πρόγραμμα για την ενίσχυση της απόδοσης του υπολογιστή και όχι μόνο

Δωρεάν πρόγραμμα για την ενίσχυση της απόδοσης του υπολογιστή και όχι μόνο


Το TweakPower είναι ένα "all-in-one"  δωρεάν πρόγραμμα το οποίο έχει σχεδιαστεί κατ' αυτόν τον τρόπο ώστε να κρατάει σε φόρμα τον υπολογιστή σας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Σας επιτρέπει να προστατέψετε το PC σας και παράλληλα να λύσετε τυχόν προβλήματα που παρουσιαστούν, αυξάνοντας ταυτόχρονα την απόδοση και την ασφάλεια του υπολογιστή. Πάει να μοιάσει το πολύ καλό CCleaner αλλά ξεφεύγει λόγω των πρόσθετων και πολλών χαρακτηριστικών του.

Το TweakPower διαθέτει εξελιγμένους βελτιστοποιητές απόδοσης, που σας βοηθούν να επιτύχετε υπερβολικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης στις εφαρμογές, να εργάζεστε πιο γρήγορα και να έχετε μια ομαλή Gaming εμπειρία.

Το TweakPower μπορεί επίσης, με τα διαγνωστικά εργαλεία που διαθέτει, να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τρωτά σημεία και σφάλματα στον υπολογιστή σας. Τέλος, περιλαμβάνεται  μια ενότητα επισκευής για να διορθώσετε μια μεγάλη γκάμα από γνωστά προβλήματα των Windows.

Αυτό που μπορούμε να πούμε γιαυτό το πρόγραμμα, είναι ότι διαθέτει μια τεράστια γκάμα εργαλείων που σε άλλες περιπτώσεις θα έπρεπε να εγκαταστήσετε παραπάνω από ένα πρόγραμμα για να κάνετε τις δουλειές που κάνει αυτό. Το κερασάκι στη τούρτα είναι ότι σας παρέχει πληροφορίες για το Hardware και Software του υπολογιστή, δηλαδή σου μαθαίνει το μηχάνημα που έχεις στα χέρια σου.

Έκδοση: 1.023
Μέγεθος: 10.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Kurt Zimmermann
Πηγή: kurtzimmermann.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus